28 martie 2024
Uite în ce hal s-au împotmolit doi bucureşteni veniţi în vizită la Peştera!

Uite în ce hal s-au împotmolit doi bucureşteni veniţi în vizită la Peştera!

1 (2)Doi turiști din municipiul București, aflați în dificultate în Masivul Bucegi, au fost sprijiniți de jandarmii montani.

Jandarmii din cadrul Postului Ordine Publică Montan Peștera aflați în patrulare pe traseele montane au intervenit în zona Mănăstirii Peștera din Masivul Montan Bucegi pentru a acorda sprijin unor persoane, rămase împotmolite cu autovehiculul în noroi.

Cei doi turiști, un bărbat și o femeie din Municipiul București, se deplasau cu autoturismul pe D.J. 714 Moroeni – Peştera și intenționau să ajungă la Schitul „Peștera” din Masivul Bucegi.

La un moment dat, datorită stratului de noroi format pe drumul principal, aceștia au rămas împotmoliți cu autovehiculul și nu și-au mai putut continua deplasarea.

În urma intervenţiei jandarmilor montani, s-a reușit deblocarea autovehiculului, iar cele două persoane au ajuns în siguranță la Schitul „Peștera”.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112” sau numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial