20 aprilie 2024
Ţuţuianu – “Până la 1 martie, lucrările la podul de la Viişoara vor fi gata!”

Ţuţuianu – “Până la 1 martie, lucrările la podul de la Viişoara vor fi gata!”

podpuc„Am avut o întâlnire cu ministrul Transporturilor în care am discutat despre judeţul Dâmboviţa şi despre nemulţumirile pe care le avem legat de investiţiile care sunt planificate în anul 2016.

A fost o întâlnire foarte bună, sper să fie urmată acum de alocările corespunzătoare.

Avem promisiunea ministrului că vom primi o sumă consistentă necesară efectuării lucrărilor de reparaţii pe tronsonul Târgovişte-Pucioasa- Fieni-Sinaia şi, de asemenea, pe tronsonul Bâldana-Titu şi Drumul Naţional Târgovişte-Câmpulung Muscel.

A doua promisiune pe care ne-a făcut-o este aceea că va intra în etapa a doua lucrarea de la podul de la Viişoara, acolo unde lucrările sunt avansate, iar la 15 februarie, cel târziu 1 martie, în funcţie de cum va fi vremea, etapa întâi va fi finalizată, podul pus în siguranţă.

Este nevoie de o alocare financiară pentru etapa a doua, care este în procedură de achiziţie publică.

De asemenea, am primit promisiunea că podul de peste Bizdidel, de la intrarea în Pucioasa, va intra de asemenea în programul Companiei de punere în siguranţă şi reabilitare, se va construi un pod ocolitor, un pod provizoriu, aşa cum am stabilit cu fostul ministru la întâlnirea de anul trecut”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial