24 aprilie 2024
Ţuţuianu – Informaţii de ultimă oră despre fabrica de maşini de spălat, de la Ulmi!

Ţuţuianu – Informaţii de ultimă oră despre fabrica de maşini de spălat, de la Ulmi!

masini-sp„Constat că trăncănitul în piaţa publică şi încercările de manipulare şi dezinformare sunt o specialitate dâmboviţeană sau târgovişteană. Mai zilele trecute am fost întrebat de mai multe persoane pe stradă dacă se mai face fabrica Arctic de la Ulmi pentru că gura de Târgovişte spune că nu se mai face…

Astăzi spun încă o dată că la Consiliul Judeţean Dâmboviţa am eliberat mai multe documente pentru acest obiectiv de investiţii în aceste cinci-şase luni de zile de când se discută de investiţie şi că există un interes şi din partea Arctic, care solicită realizarea formalităţilor legale, dar şi din partea administraţiei publice judeţene, rămâne să vedem în ce măsură administraţia publică locală se va conecta la acest subiect, fiecare partajat pe competenţele prevăzute de lege.

În acest sens, vă precizez că am eliberat Certificatul de Urbanism nr. 41/1 martie 2016 în scopul construire unitate de producţie pentru maşini de spălat rufe şi maşini de spălat vase, depozit produse finite, laboratoare, birouri, cantină, platforme acoperite, parcări tiruri, parcări autoturisme, cabină poartă, alei carosabile şi pietonale, împrejmuire, branşamente utilităţi şi organizare de şantier.

Este vorba de un teren situat în extravilanul comunei Ulmi, conform PUG-ului aprobat prin Hotărârea Consiliului Local 25/19 iunie 2003, teren în suprafaţă de 705.247 metri pătraţi, adică 70,5 de hectare. Al doilea document pe care l-am eliberat de la Consiliul Judeţean este Avizul de Oportunitate care poartă numărul 138/8 aprilie 2016.

Cel deal treilea document, şi ultimul pentru că noi ne-am încheiat treaba la momentul acesta pe atribuţii legale, este Avizul Tehnic al arhitectului şef înregistrat sub numărul 175/11 iulie 2016.

Deci am eliberat şi ultimul document. Ca urmare, rog pe guriştii de Târgovişte să se apuce mai bine puţin de muncă decât să arunce zvonuri care nu au niciun fel de obiectivitate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial