20 aprilie 2024

Țuțuianu: “Este cel mai bun proiect din regiune!”

www.mariusbuga.ro_images_drumt„Adversarii politici tot continuă să vorbească despre drumuri și despre faptul că proiectul ales de noi, 711-720 Moreni-Târgoviște până la Buftea, nu ar fi cea mai bună soluție și am greșit că nu am ales nu știu ce alte drumuri vor ei…

Este proiectul cel mai bun din regiune și veți vedea acest lucru atunci când se va stabili punctajul. Drumul unește cele două municipii, Târgoviște și Moreni, o zonă extrem de populată, ne asigură conectivitatea cu București și cu Sectorul Agricol Ilfov și acesta este sensul principal de migrație și pentru forța de muncă și pentru activitățile economice.

De asemenea, are conectivitate și cu două proiecte europene finanțate anterior, respectiv drumul Pucioasa – Moreni și Drumul Sudului Dobra – Titu – Potlogi – legătura cu autostrada.

Conectivitatea este o cerință obligatorie prin Ghidul de finanțare, care este public. Deci am ales foarte bine…

Un alt lucru care trebuie știut este că harta din regiunea Sud-Muntenia a fost cea mai bine apreciată la Bruxelles, Comisia Europeană a avizat această hartă pentru că toate drumurile care se construiesc în județe sunt cu legătură unele cu altele…”, a spus președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial