23 aprilie 2024
Țuțuianu, cu ochii pe lucrările de pe DJ 713 și DJ 714! “Am vrut să-i atenţionez personal”

Țuțuianu, cu ochii pe lucrările de pe DJ 713 și DJ 714! “Am vrut să-i atenţionez personal”

adrian-tutu„Am vrut să văd la faţa locului stadiul lucrărilor pe DJ 713 şi DJ 714, pe cele trei sectoare care sunt în lucru. Menţin obiectivul acela de a termina la sfârşitul lunii septembrie, cel mai târziu prima parte a lunii octombrie, toate lucrările aferente celor trei sectoare de drum şi am ţinut să mă văd cu constructorii pentru că avem lucruri tehnice de clarificat.

Am vrut să-i atenţionez personal privind faptul că banii pe Ordonanţa 28 sunt limitaţi, că la momentul acesta la nivel naţional s-a tras cam 80% din alocarea bugetară, că probabil mai târziu, undeva la jumătatea lunii octombrie, nu vom mai avea de unde deconta lucrări.

Motiv pentru care consider că este bine să facem lucrările, să depunem situaţiile de plată şi să facem decontările în termenul cel mai scurt.

La data aceasta avem încă 17 milioane de lei de decontat, deci 170 de miliarde lei vechi, cu precizarea că o parte dintre ele sunt executate, câteva s-au şi depus pentru decontare la Consiliul Judeţean săptămâna trecută şi i-am rugat să vină cu decont suplimentar pe ce au lucrat în ultimele două săptămâni”, a declarat preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial