19 martie 2024
Tu ești spectacolul, tu ești sărbătoarea! PRO TV, program special de Paște

Tu ești spectacolul, tu ești sărbătoarea! PRO TV, program special de Paște

proTu ești spectacolul, tu ești sărbătoarea! De Paște, PRO TV a pregătit un program special pentru toți cei știu că speranța este de neoprit, că bunătatea nu are preț, că dragostea face minuni, că bucuria aduce bucurie și pentru toți cei care cred în ei și în puterea lor de a schimba ceva în bine.

În ziua de Paște, tu ești lumina, tu ești sărbătoarea!

Avem cu toții puterea să fim inspirați, să inspirăm și să aducem bucurie în jurul nostru. În zi de sărbătoare, tu ești lumina, tu ești sărbătoarea! PRO TV aduce, chiar în ziua de Paște, trei filme istorice despre Dumnezeu și sacrificiul suprem, iar Alex Dima aduce Slujba de Înviere de la Mănăstirea Antim direct în casele românilor din întreaga țară.

În Sâmbăta Mare, Fiul lui Dumnezeu (10:00) spune povestea întregii vieți a lui Iisus, de la naștere, până la maturitate, crucificare și înviere. De la ora 20:00, Misterul înălțării aduce povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios, iar Noe spune clasica legendă a lui Noe cu Russell Crowe în rol principal, de la ora 22:00.

Imediat după Noe, oamenii sunt lumina! Alex Dima, corespondent Știrile PRO TV, va aduce lumina în casele tuturor telespectatorilor din România, în direct de la Mănăstirea Antim din București.

Ai talent, ai curaj, te bucuri și oferi bucurie, ești demn de sărbătorit la PRO TV

De sărbători, dă-ți voie să te regăsești, să crezi în visuri și în povești, dar mai ales să crezi în tine! PRO TV a pregătit filme de sărbătoare pentru întreaga familie: Ferma lebedelor (duminică, 09:45), Herbie, mașinuța buclucașă (duminică, 11:45), În căutarea fericirii (duminică, 13:45), G-Force: Salvatorii planetei (duminică, 16:15), Doctor Dolittle: Aventură la Hollywood (luni, 08:00), O noapte la muzeu (luni, 09:45), Yes Man: Un cuvânt poate schimba totul (luni, 14:00).

Vorbește lumea și La Măruță continuă sărbătoarea în a doua zi de Paște, cu ediții speciale!

Luni, de la ora 12:00, Lora și Cove au invitați de seamă la Vorbește lumea: Anna Lesko, Elena Gheorghe, trupa Provincialii, Jorge alături de soția și copiii săi și Emil Rengle! Nu va scăpa niciun subiect despre Paște: ce tradiții respectă ei, care sunt cele mai dragi amintiri, care sunt cele mai amuzante pățanii și multe alte surprize!

La Măruță vine de la 16:00 cu o ediție de sărbătoare: Banto dos Santos, Chef Cătălin Petrescu și Magicianul Robert Tudor sunt doar câțiva dintre invitații lui Cătălin. Va fi un Paște cu bunătăți, povești emoționante, surprize și cântece!

Tu ești spectacolul, tu ești sărbătoarea!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial