29 martie 2024
Trei tineri, suspectați că au dat atacul într-un fost restaurant din Pucioasa

Trei tineri, suspectați că au dat atacul într-un fost restaurant din Pucioasa

1-1-Trei tineri, care au sustras mai multe bunuri dintr-un fost restaurant de pe raza oraşului Pucioasa, au fost prinşi de jandarmi.

Luni, 23 aprilie a.c., un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza oraşului Pucioasa, a observat pe strada Debarcader din apropierea staţei de apă, trei persoane care veneau dinspre un fost restaurant şi transportau pe braţe o combină frigorifică acoperită cu un sac din rafie.

3Jandarmii au intervenit prompt, au procedat la oprirea şi legitimarea acestora, iar în urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că tinerii cu vârste cuprinse între 10 şi 30 de ani au pătruns în incinta fostului local public de unde au sustras două combine frigorifice.

Cei trei intenţionau să transporte bunurile la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării acestuia.

Jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare pentru furt”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial