18 aprilie 2024
Trei paznici de la Mechel, ARESTAŢI pentru că ajutau hoţii să fure fier vechi!

Trei paznici de la Mechel, ARESTAŢI pentru că ajutau hoţii să fure fier vechi!

hotic5Trei paznici de la combinatul siderurgic din Targoviste sunt acuzati ca au batut palma cu hotii si, cu buna stiinta, i-ar fi lasat sa fure din intreprindere.

hotic4In doar cateva luni, din combinatul siderurgic au disparut cantitati importante de fier vechi si componente de cale ferata. Pentru ca inchideau ochii in fata jafului, erau recompensati cu cate 500 de lei, spun anchetatorii. Acum, atat agentii de paza, cat si complicii lor sunt colegi de celula, dupa ce au fost retinuti pentru 24 de ore!

hotic3Initial, cei 5 suspecti n-au recunoscut faptele. Insa, pusi in fata probelor, le-au marturisit anchetatorilor ca intrau in combinatul siderurgic, ajutati de paznici. Si, pentru ca-i lasau sa fure componente de cale ferata, le dadeau agentilor cate 500 de lei.

hotic2In timpul cercetarilor, politistii vor stabili exact cum au actionat suspectii si ce rol avea fiecare dintre ei.

Ruda a unuia dintre suspecti: “S-au dus la fiare, tot gardienii i-au chemat! Si uite, moare femeia! Pentru hotii astia! Ca ei au facut smecheria! Gardienii i-au chemat sa le dea bani, cate 5 milioane!”

hotic1Rudele celor acuzati de furt s-au adunat in fata politiei, iar uneia dintre femei aproape ca i s-a facut rau cand a aflat ca barbatii isi vor petrece noaptea in arestul politiei. Daca vor fi gasiti vinovati, suspectii risca intre 3 si 15 ani de inchisoare.

sursa – Ştirile ProTV

hotic

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial