25 aprilie 2024

Trei consilieri locali din Crângurile, excluși din PSD Dâmbovița!

PSD8„În ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean s-a aprobat propunerea de excludere a membrilor din Organizaţia PSD Crânguri, ca urmare a Hotărârii adoptate în cadrul Organizaţiei Locale.

Astfel, au fost excluşi conform prevederilor statutare, consilierii locali Giurăscu Ionuţ, Mincă Mariana şi Văleanu Ion şi membrii Blagu Marian, Miu Traian şi Cristea Ioana. S-au trimis adresele de înştiinţare, iar în şedinţa Consiliului Local se va lua act de vacantarea posturilor şi se va proceda la numirea în ordine a supleanţilor de pe listele de la alegerile din 2012.

A existat o situaţie conflictuală la nivelul Organizaţiei, s-a luat în discuţie de nenumărate ori situaţia respectivă, motivele pentru care s-a precedat la excluderea din partid sunt neimplicarea în acţiunile Organizaţiei Locale, declaraţii de susţinere a altor formaţiuni politice, aducându-se astfel prejudicii imaginii partidului şi creându-se confuzie la nivelul Organizaţiei Locale.

Avem pe listă suficienţi supleanţi, deja s-a trecut la procedura de înştiinţare a acestora şi se va lua act în următoarea şedinţă a Consiliului Local Crânguri”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Dâmboviţa, Monica Ilie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial