28 martie 2024
TRAGEDIE! Medicul Viorel Dogaru s-a stins din viaţă la numai 49 de ani

TRAGEDIE! Medicul Viorel Dogaru s-a stins din viaţă la numai 49 de ani

dogaru-viorel-medicTragedie în familia medicului Viorel Dogaru, după ce acesta s-a stins la doar 49 de ani, din cauze încă necunoscute.

Găeşteanul, care era medic de familie la Petreşti şi Răscăeţi, a murit alaltăieri dimineaţă. Seara se întâlnise cu câteva rude şi nimic nu părea că ar fi în neregulă cu el.

Pe timpul nopţii, soţia a auzit cum se chinuia să respire în camera lui şi când a intrat, a observat că este inconştient.

Femeia, speriată,  a sunat imediat la 112. Ambulanţa a sosit foarte repede, iar echipajul a încercat să-l resusciteze mai bine de 50 de minute. Din păcate, pentru medicul Viorel Dogaru nu s-a mai putut face nimic.

Cauza morţii va fi stabilită abia în urma autopsiei. Trupul lui va fi depus luni, 3 octombrie, la Capela de la Biserica Eroilor, iar înmormântarea va avea loc marţi.

Toţi cei care l-au cunoscut pe distinsul medic sunt în stare de şoc. Au fost aprinse sute de  candele şi lumânări pe stadionul comunei Răscăeţi, acolo unde medicul mergea să-i asiste pe sportivi în timpul competiţiilor.

Îşi făcea meseria cu mult devotament, fiind foarte apreciat de oameni. Era bun, era generos, făcea frecvent acte de caritate.

În urma lui rămân o fetiţă şi o soţie distruse de durere. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial