20 aprilie 2024
Tragedie la Ulmi. A murit cu trei zile înainte să împlinească 36 de ani

Tragedie la Ulmi. A murit cu trei zile înainte să împlinească 36 de ani

ulmi3O tragedie a avut loc, duminică seară, în localitatea Ulmi, unde un bărbat de 35 de ani a fost găsit fără suflare în baia casei sale.

Se pare că victima a murit intoxicată cu monoxid de carbon, iar totul s-ar fi întâmplat din cauza unui boiler alimentat cu o butelie.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a lucrat câţiva ani în Spania, însă de curând se întorsese acasă, în localitatea Ulmi, unde locuia împreună cu părinţii. Fratele său a fost cel care l-a găsit în agonie.

ulmi1Adrian Onu, vărul bărbatului decedat: „L-a găsit căzut în cadă.”

Rudele au sunat la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj de la ambulanţă. Zeci de minute l-au resuscitat medicii pe tânăr, însă, din nefericire, în cele din urmă i-au declarat decesul.

Potrivit anchetatorilor, nenorocirea s-a întâmplat din cauza unei defecţiuni la o butelie care alimenta boilerul din baie.

ulmiPavel Enache, unchiul bărbatului decedat: „Făcuse baie, dar se încuiase pe dinăuntru. Şi cred că a răsuflat ceva de la boilerul ăla şi s-a asfixat. A picat jos şi gazele l-au…”

Apropiaţii povestesc că bărbatul avea planuri să îşi întemeieze o familie, iar totul s-a petrecut cu numai trei zile înainte să împlinească vârsta de 36 de ani.

ulmi4Apropiat: „Un băiat de nota 10, muncitor.”

Mătuşă: „O bunătate de copil, în loc să venim la nunta lui uite ce se întâmplă… cuminte. Avea serviciu.”
Reporter: „Urma să se căsătorească?”
Măruşă: „Da…”

ulmi2Trupul fără viaţă a fost dus la IML. În urma autopsiei urmează să se stabilească cauza exactă a decesului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial