Tragedie la Ulmi. A murit cu trei zile înainte să împlinească 36 de ani | TargovisteNEWS

Tragedie la Ulmi. A murit cu trei zile înainte să împlinească 36 de ani

ulmi3O tragedie a avut loc, duminică seară, în localitatea Ulmi, unde un bărbat de 35 de ani a fost găsit fără suflare în baia casei sale.

Se pare că victima a murit intoxicată cu monoxid de carbon, iar totul s-ar fi întâmplat din cauza unui boiler alimentat cu o butelie.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a lucrat câţiva ani în Spania, însă de curând se întorsese acasă, în localitatea Ulmi, unde locuia împreună cu părinţii. Fratele său a fost cel care l-a găsit în agonie.

ulmi1Adrian Onu, vărul bărbatului decedat: „L-a găsit căzut în cadă.”

Rudele au sunat la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj de la ambulanţă. Zeci de minute l-au resuscitat medicii pe tânăr, însă, din nefericire, în cele din urmă i-au declarat decesul.

Potrivit anchetatorilor, nenorocirea s-a întâmplat din cauza unei defecţiuni la o butelie care alimenta boilerul din baie.

ulmiPavel Enache, unchiul bărbatului decedat: „Făcuse baie, dar se încuiase pe dinăuntru. Şi cred că a răsuflat ceva de la boilerul ăla şi s-a asfixat. A picat jos şi gazele l-au…”

Apropiaţii povestesc că bărbatul avea planuri să îşi întemeieze o familie, iar totul s-a petrecut cu numai trei zile înainte să împlinească vârsta de 36 de ani.

ulmi4Apropiat: „Un băiat de nota 10, muncitor.”

Mătuşă: „O bunătate de copil, în loc să venim la nunta lui uite ce se întâmplă… cuminte. Avea serviciu.”
Reporter: „Urma să se căsătorească?”
Măruşă: „Da…”

ulmi2Trupul fără viaţă a fost dus la IML. În urma autopsiei urmează să se stabilească cauza exactă a decesului.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]