29 martie 2024
TRAGEDIE LA TITU: Un jandarm s-a aruncat înaintea trenului după ce ar fi pierdut bani la jocurile de noroc

TRAGEDIE LA TITU: Un jandarm s-a aruncat înaintea trenului după ce ar fi pierdut bani la jocurile de noroc

jandbr4Patima pentru jocurile de noroc i-a adus moartea unui jandarm, de 32 de ani, din Branistea.

Tanarul a decis sa-si puna capat zilelor, pe calea ferata, in apropierea orasului Titu.

jandbr5Cel mai probabil, povestesc rudele si apropiatii sai, pierduse o suma importanta la pacanele si la ruleta si n-a mai reusit sa gaseasca vreo solutie pentru a merge mai departe.

Sfasiati de durere, parintii sai plang incontinuu si nu realizeaza de ce fiul nu le-a cerut ajutorul si a ales calea cea mai grea…

jandbrVICTORIŢA RĂDOI, asistent medical Ambulanţa Dâmboviţa: “Am gasit un pacient, de 32 de ani, decedat. Nu s-au impus manevre de resuscitare deoarece leziunile traumatice suferite au fost incompatibile vietii, era decapitate”
Barbatul era necasatorit si locuia cu parintii sai in localitatea Branistea, langa Titu. Facea naveta in Capitala, unde era angajat al jandarmeriei.
jandbr3Anchetatorii au aflat ca tanarul ar fi stat mai bine de 5 ore langa calea ferata, iar in cele din urma a recurs la gestul necugetat. Cand au aflat de nenorocire, ai sai au venit intr-un suflet acolo
jandbr5Tatăl jandarmului decedat: “Stiati ca are patima jocurilor de noroc? O avusese si n-o mai avea. Cati bani a pierdut la jocuri? Nu stiu, domne, avea salariul lui. Il aducea acasa? Da. L-ati sfatuit sa nu mai joace? Eu nu stiam ce face el…”
jandbr2MIHAI CHIRIAC, prietenul jandarmului decedat: “Stiam ca lucreaza la jandarmi. Avea patima jocurilor de noroc? Era un baiat linistit, se mai ducea la jocurile de noroc din cand in cand. I-a dat un mesaj mamei de adio, un prieten a incercat sa-l contacteze, i-a dat ocupat”
jandbr1agent principal TRAIAN MIHALCEA, şef Post Poliţie TF Titu: “Mecanicul trenului 9028, regio, care circula pe distanta Pitesti Bucuresti, a observat o persoana decapitata pe calea ferata. Urmeaza sa se efectueze cercetari”
Cadavrul a fost preluat de cei de la Serviciul de Medicina Legala Dambovita, pentru necropsie. Intre timp, investigatorii continua cercetarile pentru a stabili ce a facut jandarmul in ultimele ore de viata si mai ales daca a pierdut o suma atat de mare la jocurile de noroc.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial