29 martie 2024
Tragedie la Scheiu de Sus. Un fost pădurar a murit strivit de tractor

Tragedie la Scheiu de Sus. Un fost pădurar a murit strivit de tractor

trac2Sfârşit cumplit pentru un fost pădurar de 37 de ani din Dâmboviţa.

Omul – care între timp îşi deschisese o firmă de exploatare a lemnului – a murit strivit chiar de tractorul pe care îl conducea pe un teren accidentat. Medicii au încercat în zadar să-l resusciteze, pentru mai bine de o oră.

tra6Bărbatul a lucrat mulţi ani ca pădurar în cadrul Direcţiei Silvice Dâmboviţa, dar de aproape doi ani îşi deschisese o societate de exploatare forestieră. Ieri, a mers să taie nişte copaci din pădurea de la marginea satului Scheiu de Sus şi a legat un pom de tractor. La coborârea de pe un deal, vehiculul s-a transformat însă într-o capcană mortală.

trac5“S-a arcuit un lemn şi l-a tras, l-a aruncat din cabină şi a venit pe el”, spune un martor.

Un localnic aflat în zonă a dat alarma, dar – din cauza accesului dificil – echipajul de la descarcerare a ajuns cu greu la locul accidentului. Cu tot cu zecile de minute de resuscitare, intervenţia a durat 2 ore.

trac1Maior Cătălin Nenicescu-şeful Detaşamentului de pompieri Găeşti: ”Împreună cu echipajul SAJ am efectuat manevre de resuscitare, dar din păcate acestea au fost ineficiente, persoana fiind declarată decedată.”

trac4Localnicii spun că în zona respectivă abia se merge la pas şi că, cel mai probabil, tractorul s-a dezechilibrat şi de aceea a venit peste el.

Mihai Ciuarec, şeful Ocolului Silvic Valea Mare: “Este într-o suprafaţă fără contract, aparţinând unui moştenitor. Era la exploatare, dar fără a exista contract, pur şi simplu pe suprafaţa dumnealui.”

tracPoliţiştii fac acum anchetă şi încearcă să lămurească toate aspectele acestui caz.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial