28 martie 2024

Tragedie la Moreni. Răpus de tristeţe după o serie de nenorociri în familie, un bărbat şi-a pus capăt zilelor

sinm5Răpus de tristeţe după o serie de nenorociri în familie, un bărbat din Moreni, judeţul Dâmboviţa, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit fără viaţă în locuinţa lui.

Cei de la ambulanţă, ajunşi repede acolo, au constatat că omul murise de jumătate de zi. Cel mai probabil, s-a sinucis, spun poliţiştii.

sinm2Bărbatul era divorţat şi avea o fiică, stabilită în Italia. sinm3Deşi stătea în aceeaşi gospodărie cu o nepoată, nimeni nu a reuşit să-l ajute să depăşească fazele negre ale depresiei. Omul a fost descoperit mort de un vecin, la câteva ore după momentul decesului.

sinmUn vecin s-a alarmat după ce omul n-a mai dat niciun semn de viaţă şi a venit să vadă ce se întâmplă. L-a găsit fără suflare şi a sunat la 112, după ajutor. Când au ajuns medicii, au constatat decesul.

sinm1Mihaela Dragomir, asistent medical Ambulanţa Moreni: „Un bărbat inconştient, spânzurat. Din păcate, manevrele de resuscitare nu s-au mai putut efectua. Era decedat de cel puţin 12 ore.”

Apropiaţii bărbatului povestesc că era tot mai abătut, după ce îi muriseră cele două surori şi părinţii. După un divorţ care l-a secătuit, rămăsese singur.

Vecinii spun că au încercat să îl îmbărbăteze, dar bărbatul nu reuşea să scape de gândurile negre.

sinm4Trupul fără viaţă a fost dus la serviciul de medicină legală, pentru autopsie. Poliţiştii spun însă că toate probele indică o sinucidere.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial