19 aprilie 2024
Tragedie la ISU Dâmboviţa! A murit la numai 49 de ani

Tragedie la ISU Dâmboviţa! A murit la numai 49 de ani

dutu-mA încetat din viață un om deosebit și un profesionist desăvârșit.

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa, care au pierdut un camarad de nadejde, cel care a fost Lt.colonel Mihai – Traian DUŢULESCU, comandantul Detaşamentului de Pompieri Pucioasa.

Vineri, 22 iule 2016, acesta a încetat din viaţă în urma unei necruţătoare boli, care l-a luat de lângă familie şi colegi mult prea devreme, la doar 49 de ani.

De-a lungul carierei sale a îndeplint diverse funcţii, de la inspector de prevenire, la comandant al Detaşamentului de Pompieri Pucioasa, unde şi-a desfăşurat, până în prezent, cea mai mare parte a activităţii, participând la numeroase intervenţii alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.

Va rămâne permanent un model de conduită pentru cei care l-au cunoscut.

A plecat dintre noi spre o lume mai bună, cu liniștea și împăcarea care l-au caracterizat întotdeauna. Ne vom împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, în ceruri, un suflet de pompier bun şi credincios.

La trecerea în neființă, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 24 de ani un bun coleg şi prieten – Lt.colonel Mihai – Traian DUŢULESCU.

Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică !

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial