Tragedie la Gheboieni! O femeie de 37 de ani a fost găsită spânzurată | TargovisteNEWS

Tragedie la Gheboieni! O femeie de 37 de ani a fost găsită spânzurată

spz5Gânduri negre, numai de ea știute, au împins-o la moarte pe o femeie în vârstă de 37 de ani din Dâmbovița.

spz7Și-a crescut singură copilul după ce a divorțat și, spun rudele, de o vreme ar fi început să se apropie de un bărbat aflat în Italia, care îi promisese că o va lua la el. Dar între cei doi ar fi apărut neînțelegeri în ultima perioadă și asta ar fi determinat-o să recurgă la un gest necugetat.

spz3Însă femeia nu a lăsat un bilet de adio în care să explice de ce a luat această decizie extremă.

spz6Femeia de 37 de ani din satul Gheboieni, judeţul Dâmboviţa, era divorţată şi şi-a crescut singură băiatul în vârstă de 16 ani. Reuşise să îşi ridice o casă în curtea părinţilor, dar, în ultima vreme, era tot mai abătută din cauza unor certuri pe care le avea cu un bărbat stabilit în Italia, povestesc rudele.

spz1Unchiul femeii: “Din dragoste e! A venit un nenorocit din Italia. Are şi prin mesaje… nu ştiu ce presiuni a făcut asupra ei.

spzTotuşi, femeia se pare că nu le spusese părinţilor despre noua ei relaţie. Tatăl a fost cel care a căutat-o după ce fusese anunţat că fiica lui a lipsit de la muncă. Şi a găsit-o fără viață în podul locuinţei părinteşti.

Tatăl femeii: “N-avea supărare, o fi avut în gândul ei, în mintea ei, nu mi-a spus nimic.

Vecinii sunt în stare de şoc şi nu înţeleg gestul necugetat al femeii.

Minorul va rămâne acum în grija bunicilor.

spz2Vecină: “Că s-a despărţit a fost altă problemă, dar şi-a crescut copilul, o fată vrednică, cuminte, nu s-a pomenit aşa ceva.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga din Târgovişte pentru autopsie. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal şi continuă cercetările.

 

Sursa: Pro TV

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]