24 aprilie 2024
Tragedie la Găeşti! Fost director, găsit spânzurat! Soţia l-a înselat, banca îi luase casa

Tragedie la Găeşti! Fost director, găsit spânzurat! Soţia l-a înselat, banca îi luase casa

utch4Tragedie in orasul Gaesti! Fostul director comercial al unei societati importante din localitate a fost gasit spanzurat.

Se pare ca era inglodat in datorii, banca ii luase locuinta, iar cea care i-a stat alaturi o viata intreaga, si care i-a daruit doi copii, l-ar fi inselat, sustin apropiatii sai.

utch3Coplesit de atatea probleme, omul, de 58 de ani, n-a mai avut puterea sa lupte in continuare si si-a incheiat socotelile cu viata…

 

utch2“A avut o depresie, a avut probleme in familie. Era suparat. Avea datorii si la banca? Avea! Urma sa-i ia casa? I-a luat-o…”, ne-a declarat Cornelia Schmith, mama fostului director.

utch1“Era un om foarte capabil, era inteligent, toate calitatile. Ca il inseala sotia, asta da, e adevarat, nu putem sa zicem ca nu!”, ne-a povestit Marius Teodosie, vecin.

utch“Daca nu-l insela nu-l lasa asa nenorocit, fara apartament, fara masina, fara alea toate ce a avut. L-a terminat!”, credea si Ana Mitrea, vecina.

Parintii sunt cei ce se vor ocupa acum de inmormantarea fostului director.

Trist este ca din cauza ca s-a sinucis nu va fi dus in biserica pentru ultimul drum, ci i se va face o scurta slujba inainte de a fi bagat in mormant.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial