TRAGEDIE LA CÂNDEȘTI! Un băiețel de 3 anișori a murit înecat în beciul casei! VIDEO CUTREMURĂTOR! | TargovisteNEWS

TRAGEDIE LA CÂNDEȘTI! Un băiețel de 3 anișori a murit înecat în beciul casei! VIDEO CUTREMURĂTOR!

Un blestem de moarte apasa amarnic pe sufletul unei mame din Dambovita, pentru care timpul s-a oprit in loc. Si-a gasit copilul nemiscat in beciul casei, plin cu apa adanca de doi metri.

Femeia isi vedea de treburi prin curte si l-a scapat din ochi pe Catalin. Cand nu i-a mai auzit glasul a fugit spre pivnita care era neacoperita. Baietelul cazuse acolo. Echipele de salvare au fugit cu el in brate la spital. Dupa o ora si jumatate medicii au inteles adevarul crud. Baietelul n-a mai avut puterea sa ramana printre noi. Cand a realizat ce s-a intamplat cu puiul lui, peste tata s-a prabusit tot cerul. Catalin implinise trei ani in noiembrie. Rudele spun ca le-ar fi atras atentia parintilor sa puna mereu o scandura peste intrarea in beci. Si asa batuta de soarta, mama baietelui risca sa fie inchisa 7 ani pentru ca n-a stat tot timpul cu ochii pe cel mic. Tanara mai are acasa o fetita de scoala.

Copilul care a cazut intr-un beci de doi metri a murit

StirileProTV.ro

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]