TRAGEDIE LA CÂNDEȘTI! Un băiețel de 3 anișori a murit înecat în beciul casei! VIDEO CUTREMURĂTOR! | TargovisteNEWS

TRAGEDIE LA CÂNDEȘTI! Un băiețel de 3 anișori a murit înecat în beciul casei! VIDEO CUTREMURĂTOR!

Un blestem de moarte apasa amarnic pe sufletul unei mame din Dambovita, pentru care timpul s-a oprit in loc. Si-a gasit copilul nemiscat in beciul casei, plin cu apa adanca de doi metri.

Femeia isi vedea de treburi prin curte si l-a scapat din ochi pe Catalin. Cand nu i-a mai auzit glasul a fugit spre pivnita care era neacoperita. Baietelul cazuse acolo. Echipele de salvare au fugit cu el in brate la spital. Dupa o ora si jumatate medicii au inteles adevarul crud. Baietelul n-a mai avut puterea sa ramana printre noi. Cand a realizat ce s-a intamplat cu puiul lui, peste tata s-a prabusit tot cerul. Catalin implinise trei ani in noiembrie. Rudele spun ca le-ar fi atras atentia parintilor sa puna mereu o scandura peste intrarea in beci. Si asa batuta de soarta, mama baietelui risca sa fie inchisa 7 ani pentru ca n-a stat tot timpul cu ochii pe cel mic. Tanara mai are acasa o fetita de scoala.

Copilul care a cazut intr-un beci de doi metri a murit

StirileProTV.ro

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]