29 martie 2024

TRAGEDIE în PNL Dâmboviţa! A murit fulgerător! “Avea toate şansele să fie ales din nou”

consiUn consilier local din comuna Bezdead a fost gasit mort in locuinta sa.

Barbatul avea 69 de ani si statea singur. Era divortat si avea un baiat, avocat la Targoviste.

Cei de la primarie l-au gasit fara suflare si au alertat autoritatile.

Apropiatii povestesc ca omul era stresat in ultima vreme din cauza campaniei electorale si ca batea din poarta in poarta sa stranga semnaturi pentru candidatura din 5 iunie.

Efortul depus, dar si suparararile, cred vecinii lui, l-au doborat…

consi2Ion Vlad era consilier la al patrulea mandat. In trecut a si candidat pentru functia de primar al comunei Bezdead, dar nu a castigat. Desi avea 69 de ani, nu a renuntat la politica si se inscrisese si acum pe lista pentru consilieri
ION IRIMESCU, martor: “Primar n-a iesit niciodata primar, dar a candidat de vreo 3 ori. S-a stresat prea mult din cauza politicii? Eu zic ca da… In casa l-a gasit asa, a chemat ambulanta, a constatat ca era mort de o ora si ceva”
Vecinii povestesc ca au stat de vorba dimineata cu barbatul, iar la un moment dat nu a mai dat niciun semn. Cand au venit cei de la primarie au aflat de tragedie
MIHAELA IRIMINESCU, vecină: “L-a gasit mort in casa, de la primarie. Viceleprimar a venit ca sa ii dea niste semnaturi pe care le facuse pentru doamna primarita, a spus veniti sa ma luati peste o ora. Si cand a venit l-a gasit mort in casa”
Reprezentantii primariei regreta moartea fulgeratoare a consilierului pe care spun ca se bazau nespus
consi1TEODORA ANGHELESCU, primarul comunei Bezdead, jud.Dâmboviţa: “Era perioada in care trebuie sa ne intocmim dosarele pentru candidatura. Probabil dupa semnaturile de sustinere. Fiecare consilier isi aduna semnaturi pentru sustinea candidaturii. Era pe lista, este consilier deja, cu siguranta ar fi iesit si in continuare”
Politistii spun ca nu sunt suspiciuni cu privire la moartea barbatului
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial