25 aprilie 2024
Tragedie în micro 3, în Târgovişte. Un tânăr de 24 de ani a murit după ce s-a prăbuşit de la înălţime

Tragedie în micro 3, în Târgovişte. Un tânăr de 24 de ani a murit după ce s-a prăbuşit de la înălţime

arun5Moartea unui tânăr de 24 de ani din Târgoviște ridică semne de întrebare. Băiatul s-a stins după ce ar fi căzut de la aproximativ zece metri înălțime din blocul în care locuia.

Polițiștii au început o anchetă și iau în calcul toate ipotezele, inclusiv pe cea a unei sinucideri.

arun4Tanarul locuia impreuna cu parintii sai intr-un apartament aflat la etajul doi al acestui bloc din Targoviste. arun1Lucra in domeniul IT, iar in ultimele zile muncise de acasa, povestesc apropiatii. Ieri dupa-amiaza le-ar fi spus celor din familie că vrea sa mearga pana la farmacie. Cateva minute mai tarziu a fost gasit zacand in stare grava pe trotuar.

arun9Martor: “De la etaj sau de pe bloc, nu se stie nimic sigur. Si a cazut aici in fata? Da.”

Martor: “Am coborat, am auzit zarva mare. Bubuitura, lume multa, politie, m-am speriat. S-a auzit bubuitura, m-am speriat, am zis ca e cutremur, Doamne, fereste, Doamne, fereste…”

arun2Vecinii au sunat disperati la 112. Un echipaj de la ambulanta a ajuns imediat acolo, i-a acordat băiatului primul ajutor, apoi l-a transportat la spital.

arundr.MARIUS VLAD: medic specialist Serviciul de Ambulanta Dambovita: O victima cazuta de la inaltime, aproximativ 10-12 metri, cu politraumatism, situatie critica. Traumatism de bazin, traumatism de femur, traumatism toracic. Era constient cand l-am preluat noi, starea lui era critica.”

arun3In ciuda eforturilor depuse de medici, tanarul s-a stins dupa cateva ore.

Cei care il cunosteau sustin că in ultima vreme era tot mai abătut, dar nu stiu de ce.

arun7MARIUS BUGA, Pro TV: Deocamdata anchetatorilor nu le este clar despre ce este vorba, continua sa ia declaratii atat din randul membrilor familiei, cat si al cunoscutilor. Urmeaza sa se stabileasca cu exactitate din ce cauza s-a intamplat aceasta nenorocire.”

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial