Toţi părinţii sunt interesaţi de workshopul “Magia Emoțiilor – Dezvoltare emoţionala – Modulul II” | TargovisteNEWS

Toţi părinţii sunt interesaţi de workshopul “Magia Emoțiilor – Dezvoltare emoţionala – Modulul II”

magiaCopilaria si adolescenta sunt ferestre de oportunitate pentru a ne forma obiceiurile emotionale esentiale care ne vor domina intreaga existenta. Aici intervine educatia bazata pe inteligenta emotionala. Copiii invata sa-si recunoasca si sa-si gestioneze emotiile, sa le transpuna in vorbe si sa le foloseasca in avantajul lor, consolidand relatii autentice cu sine si cu cei din jur.

Structura workshopului – Modulul II:

- identificarea si constientizarea emotiilor – ce emotie simt intr-o anumita situatie, cum sa simt cu acea emotie, ce a facut sa ma simt asa, ce-mi genereaza acea emotie, cum mi-as dori sa ma simt, ce simt ceilalti când ma comport sau spun …,? cum m-as simtit eu când ceilalti…?
- constientizarea emotiilor si efectele acestora asupra comportamentului, precum si impactul acestora asupra celorlalti.
- analiza comportamentului dintr-o perspectiva introspectiva.
- activitati creativ-expresive pentru auto–constientizare.

Număr participanți: 10 copii /grup
Onorariul – 100 lei/modul

Pentru informații suplimentare și înscrieri contactati-ne la numarul de tel: 0733372284;

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]