Tot ce nu poate cenzura PSD Dâmbovița în această campanie | TargovisteNEWS

Tot ce nu poate cenzura PSD Dâmbovița în această campanie

 

Webp.net-resizeimageNu mai e niciun secret: PSD Dâmbovița a încercat și a reușit să ne interzică sloganul de campanie, „O Românie fără hoție”. Dincolo de motivarea lor, demontată atât de către societatea civilă cât și de Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, stă probabil alergia la bun simț, conduită și respect complet față de cetățeni.
Sigur, marele perdant al acestui demers e chiar județul Dâmbovița, care s-a trezit, fără voia sa, ținta ironiilor și a glumelor care au curs și care continuă să curgă din toate colțurile țării. E clar că PSD nu reprezintă Dâmbovița la fel cum e clar că locuitorii acestui județ nu au cum să împărtășească lipsa unei valori precum onestitatea sau cinstea, antonime hoției. Tocmai de aceea, anunțăm PSD Dâmbovița că, în ciuda tuturor încercărilor lor de a folosi cenzura și intimidarea pe post de arme, anumite lucruri nu pot fi cenzurate. Cum ar fi proiectul nostru, format nu din promisiuni ci din asumări responsabile post-electorale:
Un parlament compus din 300 de demnitari, eliminarea pensiilor speciale sau supra-impozitarea lor cu 90%, renunțarea treptată la imunitatea parlamentară, eliminarea graduală a tuturor taxelor și impozitelor pe salariul minim, eliminarea politicii din școala românească și implicit interzicerea numirilor de directori pe baza „carnetului de partid”, înființarea DNA-ului Pădurii, concursuri reale pe post pentru aparatul bugetar, autostrăzi realizate „pe bune”, nu doar pe hârtie, din pix, investiții de 1 miliard de Euro în domeniul Sănătății, Referendum „Fără Penali”, eliminarea agențiilor neperformante, reforma administrativă și digitalizarea și transparentizarea completă a administrației publice, toate acestea reprezintă teme primordiale atât pentru USRPLUS Dâmbovița cât și pentru USRPLUS la nivel central. Proiecte pe care ni le asumăm, pentru care luptăm acum și pentru care ne propunem să luptăm în fiecare zi a următorilor 4 ani de mandat, în Parlamentul României. Proiecte care NU pot fi cenzurate și care NU pot fi interzise, căci ele reprezintă pur și simplu pasul către normalitate. Și dorința oamenilor, sătui de guvernări neperformante și de o clasă politică veche, preocupată parcă mai mult de propriile interese decât de a pune cetățenii pe primul plan, așa cum ar fi normal.
Pe 6 decembrie, vă invităm astfel să ieșiți la vot, acum și pentru a stopa cenzura aberantă, într-o eră în care se presupune că democrația ar trebui să existe și să funcționeze optim. Pe 6 decembrie, vă îndemnăm să votați pentru o Românie fără…cleptomanie. O Românie fără tâlhărie. O Românie fără pungășie. O Românie fără jaf. O Românie fără corupție. O Românie fără fraudă. O Românie fără șarlatanie. Pentru ca toate aceste concepte să nu ajungă mai târziu să fie interzise integral, firește.

Echipa USRPLUS Dâmbovița

Material realizat la comanda PLUS  Dâmboviţa, Parte a Alianţei USR PLUS. Cod mandatar financiar 11200033

 

 

Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]