24 aprilie 2024

Titu – Wow! Ce alcoolemie avea acest şofer! Bă, eşti nebun?!

www.mariusbuga.ro_images_alcoolDepistat la volanul autoturismului, deşi se afla sub influenţa alcoolului

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au oprit, pentru control, pe raza localităţii, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Perşinari.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.26 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului”.

difieni1Un bărbat care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, a fost depistat de poliţiştii din Fieni

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au depistat un bărbat, de 47 de ani, din localitatea Buciumeni, pe numele căruia Tribunalul Dâmboviţa a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Acesta a fost condamnat la executarea a cinci ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Cel în cauză a fost reţinut şi încarcerat la Penitenciarul Mărgineni.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial