23 aprilie 2024
Titu, Vlad Oprea: “Sperăm să terminăm sezonul în primele şase locuri”

Titu, Vlad Oprea: “Sperăm să terminăm sezonul în primele şase locuri”

poza 2 UrbanFotbaliştii lui Urban Titu s-au reunit astăzi la stadionul „Orăşenesc” precum o adevărată familie. Prima şedinţă de antrenament al lui Ivaşcu et comp. a fost una cu totul specială. După ce antrenorii Adrian Neaga şi Remus Bărbărie le-au ţinut la vestiare o scurtă şedinţă tehnică, componenţii Urbanului au fost invitaţi la baza sportivă de la Hagioaica la un mic festin de către conducătorii clubului în semn de revanşă pentru performanţele obţinute în turul campionatului şi pentru banchetul care nu a mai avut loc la finalul anului trecut. Astfel, antrenamentele adevărate pentru jucătorii Urbanului vor începe de mâine, când staff-ul tehnic va detalia tuturor cerinţele legate de pregătirile de iarnă şi de cele din retur. La reunire au fost prezenţi următorii fotbalişti: Iordan, M. Mihai – Nedelcu, Militaru, Rădescu, Neguţ, Mărgăritescu, Pâslaru, Dicu, Ivaşcu, Mirescu, M. Cârstea, Ştefănescu, Corbu, Tuţă, Avram, Voicu şi Şerbănescu, unde ultimii doi au fost chemaţi de la echipa a doua. De asemenea, după ce Titu s-a despărţit de Petculescu, A. Stan şi O. Stan, la pregătiri au ajuns Rover Cârstea (atacant – ACS Berceni), Alin Roman (atacant – Chindia), Eduard Alexandrescu (mijlocaş – Viitorul Bucureşti), Daniel Horvath (mijlocaş – Corvinul Hunedoara) şi Robert Stan (mijlocaş – Dinamo 2 Bucureşti). În schimb, de la reunire au lipsit motivat Butoi şi Lică. Timp de cinci zile elevii lui Rică Neaga vor efectua antrenamente la propria bază sportivă, după care în perioada 1-8 februarie vor merge la Sinaia, pentru efectuarea cantonamentului centralizat. Mai mult de atât, pe 31 ianuarie Urban Titu va începe seria meciurilor amicale împotriva lui CS Ştefăneşti, după care vor urma alte patru teste de verificare cu SCM Piteşti (11 februarie), FC Olt Slatina (21 februarie), Concordia Chiajna (24 sau 25 februarie) şi Academica Piteşti (28 februarie). Pe de altă parte, echipa din Titu nu va mai participa la turneul amical, organizat de Juventus Bucureşti, în perioada 11-14 februarie.

 

Declaraţii

Adrian Neaga – antrenor: „Ne-am reunit cu gânduri bune şi sperăm ca în noul an să avem parte de cele mai bune prestaţii pentru a termina la final pe unul din locurile fruntaşe. Am stabilit cu băieţii că astăzi vom face un mic banchet care ar fi trebuit să aibă loc la finalul anului trecut, iar de mâine să începem antrenamentele în forţă. Nouă ne place să fim o familie unită, atât la bine cât şi la rău. În perioada următoare o să mai întărim echipa cu mai mulţi fotbalişti, după ce ne-am despărţit de trei băieţi. În acest moment, pentru mine contează ca voi continua cu Titu, o echipă cu care îmi doresc să termin sezonul cât mai sus.

 poza 1 titu

Vlad Oprea – viceprimar al oraşului şi reprezentantul Primăriei Titu la Urban: „Ne bucurăm că a venit şi ziua reunirii. Aceasta se afişează ca fiind una sub semnul spiritului de vacanţă. Este bine că Rică a rămas alături de noi şi în acest an, după ce a fost contactat de mai multe echipe. Sperăm să terminăm sezonul în primele şase locuri. În campionatul următor vizăm obiectivul promovării. Ne dorim ca în perioada următoare să mai facem câteva transferuri pentru întărirea echipei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial