19 aprilie 2024

Peste ce au dat politistii damboviteni dupa o RAZIE fulger!

www.mariusbuga.ro_images_politieRazie a poliţiştilor târgovişteni

La data de 09 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte –Biroul Rutier  şi Secţiile nr. 1 şi 4 Poliţie Rurală Târgovişte şi Dragomireşti au organizat o razie în zona de competenţă, ocazie cu care au fost oprite în trafic, pentru control, 121 de autovehicule.

În urma neregulilor descoperite, poliţiştii au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 13 000 de lei.

20 de conducători auto au fost amendaţi pentru exces de viteză, iar 35 de pietoni pentru traversarea părţii carosabile prin loc nepermis.

Exemple:

În jurul orei 10:00, poliţiştii au oprit pe DJ 702 B, pe raza localităţii Dragomireşti, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 35 de ani.

În urma verificării habitaclului, au fost descoperiţi 1601 litri de băutură spirtoasă, incoloră, cu miros specific de ţuică, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă sau transport.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii prev. şi ped. de art. 296 ind. 1 lit. c din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, respectiv „ achiziţionarea de alcool etilic şi de distilate în vrac de la alţi furnizori decât antrepozitarii autorizaţi pentru producţie sau expeditorii înregistraţi de astfel de produse”.

Un bărbat, de 63 de ani, din Gura Şuţii, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat”, „tractare a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat pe raza localităţii Perşinari în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, compus dintr-un tractor şi o remorcă, ambele fiind neînregistrate, şi fără a poseda permis de conducere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial