20 aprilie 2024
Tineri şi… încarceraţi! Trei dâmboviţeni, duşi în arestul IPJ Dâmboviţa!

Tineri şi… încarceraţi! Trei dâmboviţeni, duşi în arestul IPJ Dâmboviţa!

www.mariusbuga.ro_images_ipjPoliţiştii dâmboviţeni au depistat trei persoane care se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate 

Ieri, 16 mai 2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte i-au depistat pe numiţii C.M. şi S.C., de 20 şi 22 de ani, ambii din localitate, pe numele cărora Judecătoria Târgovişte a emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

Aceştia au fost condamnaţi la executarea unor pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 4, respectiv 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa  au depistat un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din comuna Glodeni,  faţă de care Judecătoria Târgovişte  a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an, 2 luni şi 10 zile pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Cei trei tineri au fost reţinuţi şi depuşi  în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul  Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial