Tineri din Târgoviște, pedepsiți pentru tâlhărie | TargovisteNEWS

Tineri din Târgoviște, pedepsiți pentru tâlhărie

politia-mascatiMăsura controlului judiciar, dispusă față de 3 tineri

La data de 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au documentat activitatea infracțională a 2 tineri din localitate, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Cei în cauză sunt bănuiți că, în ziua de 7 aprilie a.c., ar fi sustras, prin smulgere, o poșetă de la o femeie care se deplasa pe o stradă din municipiu.

Față de bănuiți, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

De asemenea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de un tânăr din Glod, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Acesta este bănuit că, în seara zilei de 22 aprilie a.c., pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi agresat un bărbat din aceeași localitate.

 

 

 

Life-Style

Video din dronă, de Ziua Europei, la Titu!

Sute de oameni din orașul Titu au marcat, ieri, Ziua Europei! Tinerii au purtat mândri steagurile mai multor ţări, spre admiraţia trecătorilor. “Am pornit cu mic cu mare într-un marș al Păcii și Unității, unde elevii școlilor și liceelor din localitate, au purtat cu demnitate steagurile țărilor membre ale Uniunii Europene, marcând unul dintre cele [...]