“Testament”, spectacol de emoție, teatru și muzică, la Aninoasa! | TargovisteNEWS

“Testament”, spectacol de emoție, teatru și muzică, la Aninoasa!

fuegoLa începutul lunii noiembrie, pentru al 15-lea an consecutiv, vor avea loc “Zilele Culturii în Aninoasa”. Inițiate și dezvoltate peste ani de Constantin Maricescu, primarul comunei Aninoasa și de art-managerul Victor Mihalache, singurele Zile ale Culturii din mediul rural dâmbovițean aduc anul acesta spectacolul momentului în România. Este vorba de spectacolul de emoție, teatru și muzică “Testament”, interpretat de îndrăgitul Paul Surugiu – FUEGO. Versurile spectacolului îi aparțin regretatului Grigore Vieru. Va fi un eveniment excepțional, iar accesul în sala-amfiteatru a Centrului Cultural Aninoasa se va desfășura pe baza invitațiilor gratuite puse la dispoziția celor interesați de Primăria Aninoasa. Cu această ocazie va fi vernisată și expoziția de pictură ” Art by Fuego”.

   Pentru al doilea an consecutiv, spre bucuria copiilor, va avea loc “Bătălia Culorilor”, iar “Ceata lui Zâmbilici” va prezenta un spectacol interactiv. “Noaptea de Poezie de la Mănăstirea Viforâta” își va derula și anul acesta fiorul cultural și artistic. Va fi relansată și cartea “Aninoasa – plai de poveste” a lui Victor Mihalache. Vă invităm la o ediție-eveniment a “Zilelor Culturii în Aninoasa”!
Life-Style

Ziua internațională a muntelui

Ziua internațională a muntelui aniversată…la munte Declarată încă din 2003 ca „Zi internațională a muntelui”, data de 11 decembrie nu putea lipsi din calendarul expediționar al montaniarzilor dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park, ei efectuând, în weekendul anterior zilei (9-10 decembrie 2017) o reușită tură de iarnă pe potecile înzăpezite ale Bucegilor. După [...]