19 aprilie 2024

Teren de fotbal, parc şi hotel! Ce planuri are Primăria Târgovişte

compl-nat„Primăria Târgovişte va face acest proiect în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal, la care se adaugă contribuţia CJD care se bazează pe o compensare cu Fotbal Club Chindia. Este vorba despre un teren modern, la standarde europene, cu nocturnă, cu tribună şi teren de antrenamente.

În zona adiacentă acestui teren, vom finanţa un proiect de reabilitare a spaţiilor urbane degradate, respectiv un parc. Urmează să elaborăm studiul de fezabilitate al parcului, pentru că vrem să redăm oraşului şi acea zonă şi astfel să extindem cumva adresabilitatea la Complexul Turistic de Nataţie, unde avem bazinul olimpic, terenurile de sport, sala de forţă.

Deci, în zonă, vom mai avea un teren de fotbal, un parc nou, o sală de sport pe care încercăm să o construim prin Compania Naţională de Investiţii.

De asemenea, ne mai dorim şi un parteneriat public privat pentru construirea unui hotel. Cam acestea ar fi intenţiile noastre pentru zona respectivă.

Sigur că este un proiect pe termen mediu şi lung… Nu putem să le facem foarte repede, dar în viitor zona se va schimba foarte mult.”, a precizat primarul Cristian Stan.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial