Teatrul Municipal „Tony Bulandra” din Târgovişte – Vernisajul expoziţiei „Judeţul Dâmboviţa între 1866 şi 1946” | TargovisteNEWS

Teatrul Municipal „Tony Bulandra” din Târgovişte – Vernisajul expoziţiei „Judeţul Dâmboviţa între 1866 şi 1946”

invitatie expozitie ANRMA.N.R.M. filiala Dâmboviţa vă invită miercuri, 7 mai 2014, la vernisajul expoziţiei „Judeţul Dâmboviţa între 1866 şi 1946”, ce va avea  loc în foyerul Teatrului Municipal „Tony Bulandra” din Târgovişte.

O privire retrospectivă către perioada în care  s-a clădit cu dăruire şi cu demnitate, cu efort şi cu eficienţă o Românie nouă, plecând de la valorile pe care veacurile le-au transmis până atunci şi folosind toate  valenţele modernităţii europene.

O imagine a ceea ce judeţul Dâmboviţa a avut şi păstrează încă, drept marcă şi martor, din perioada relativ recentă a istoriei noastre, care ne poate fi model, dar şi sursă de inspiraţie şi putere pentru viitor.

O proiecţie de film şi alocuţiuni legate de subiectul expoziţiei, vor completa prezentarea. Expoziţia va fi deschisă până la data de 30.05.2014, urmând a fi apoi itinerată în mai multe localităţi ale judeţului.