29 martie 2024
Târgovişte – Vezi ce a căzut în… plasa poliţiştilor!

Târgovişte – Vezi ce a căzut în… plasa poliţiştilor!

5 kilograme de peşte au fost ridicate în vederea confiscării de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de numitul N.V., de 22 de ani, din comuna Coreneşti.

Cu ocazia verificării habitaclului vehiculului, poliţiştii au depistat că tânărul transporta cantitatea de 5 kilograme de peşte, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Totodată, poliţiştii au stabilit că susnumitul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi în domeniul piscicol.

Activităţi de informare a cetăţenilor în cadrul unei campanii pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din locuinţe

Astăzi, 01 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul structurilor de prevenire şi proximitate au desfăşurat activităţi în cadrul unei campanii pentru prevenirea şi combaterea furturilor din locuinţe.

Scopul campaniei l-a reprezentat informarea populaţiei referitor la prevenirea victimizării şi necesitatea adoptării unor măsuri preventive.

Poliţiştii au discutat cu cetăţenii despre această categorie de infracţiuni, modalităţile de comitere şi măsurile de protecţie ce trebuie adoptate pentru ca bunurile lor să nu cadă în mâna infractorilor.

Totodată, cetăţenii au fost informaţi cu privire la măsurile suplimentare ce se impun a fi luate în cazul absenţei de la domiciliu pentru mai multe zile.

Poliţiştii au distribuit materiale informativ-preventive cu recomandări destinate protecției bunurilor cetăţenilor.

Peste 15 elevi au fost depistaţi în timp ce absentau de la cursuri

În data de 01 noiembrie a.c., în intervalul orar 10:00-12:00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu structurile de proximitate, au organizat o acţiune în municipiul Târgovişte, pe linia prevenirii şi combaterii absenteismului şcolar.

Cu această ocazie, au fost depistaţi peste 15 elevi care absentau în mod nejustificat de la cursuri, în acest sens, fiind înaintate informări către unităţile şcolare.

Totodată, prin acţiunile desfăşurate, poliţiştii au urmărit prevenirea şi combaterea delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial