25 aprilie 2024
Târgovişte – INCENDIATORII, după gratii; Gura Şuţii – ATAC la ţevile cu ţiţei; Târgovişte – HOŢII de acumulatori

Târgovişte – INCENDIATORII, după gratii; Gura Şuţii – ATAC la ţevile cu ţiţei; Târgovişte – HOŢII de acumulatori

Instanţa a emis pe numele a doi dintre suspecţi mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile

În urma acţiunii organizate poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Dâmboviţa au reţinut pe bază de ordonanţă două persoane, suspectate de comiterea infracţiunilor de distrugere prin incendiere.

Numiţii B.P., de 38 de ani şi D.I., de 28 de ani, ambii din municipiul Târgovişte, au fost prezentaţi instanţei de judecată, pe numele acestora fiind emise manadate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Gura Şuţii, în colaborare cu jandarmii dâmboviţeni au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii sustragerilor de ţiţei din conductele magistrale ce subtraversează localităţile Raciu, Pierşinari, Gura Şuţii.

Cu această ocazie, în jurul orelor 03:00, au fost surprinşi în flagrant 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29-46 de ani, din localităţile Niculeşti şi Târşorul Vechi, după ce au sustras produse petroliere din magistrala de transport ţiţei, folosindu-se de o instalaţie artizanală.

În momentul depistării, suspecţii au încercat să părăsească locul faptei cu două autoturisme, primii doi fiind reţinuţi pe raza oraşului Titu, iar ceilalţi pe raza localităţii Gura Şuţii.

În urma cercetărilor, poliţiştii au depistat instalaţia artizanală folosită.

Pe numele celor patru persoane s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

În urma activităților specifice desfăşurate, polițiștii din Poliţiei Municipiului Târgovişte – Biroul Investigaţii Criminale au identificat și reținut autorii în cazul unor furturi de acumulatori auto.

În sarcina acestora s-a reținut că în perioada 10-23 ianuarie 2013 au sustras acumulatorii mai multor autoturisme parcate pe raza municipiului Târgovişte.

Autorii, identificaţi ca fiind M.A., de 23 de ani şi B.A., de 22 de ani, ambii din municipiul Târgovişte au fost reținuţi de poliţişti pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial