19 aprilie 2024
Târgovişte: Fost puşcăriaş, găsit FĂRĂ SUFLARE, în locuinţa lui din centrul oraşului!

Târgovişte: Fost puşcăriaş, găsit FĂRĂ SUFLARE, în locuinţa lui din centrul oraşului!

Un barbat de 51 de ani din Targoviste, eliberat de curand din penitenciar, a fost gasit mort in dormitorul apartamentului sau.

Vecinii povestesc ca nu l-au mai vazut de peste sapte zile si ca in ultima vreme pe casa scarii se simtea un miros de nesuportat.

Cele mai negre banuieli aveau sa se adevereasca, barbatul a fost gasit fara viata in locuinta lui, situata in centrul orasului.

Cum nu era cunoscut cu afectiuni medicale anchetatorii nu exclud nicio ipoteza si iau in calcul varianta ca fostul puscarias sa se fi sinucis ori sa fi avut parte de o moarte accidentala.

Barbatul fusese eliberat din penitenciar in urma cu cateva luni. Fusese inchis dupa gratii in ultimii 4 ani pentru tentativa de omor.

Cand au aflat ca va ajunge din nou acasa, sotia si fetele omului au decis sa plece in strainatate. Acum erau in divort si urma sa-si imparta bunurile.

Greutatile, cred vecinii, ar fi putut sa-l impinga la un gest necugetat

“Am suspectat eu ca este ceva in neregula. Eu am dicutat cu copiii ca era un miros incredibil la baie”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Carmen Radulescu, vecina a victimei.

“Mirosul asta noi il simteam a fi de canal, un miros greu de canal, dar nu ne dadeam seama”, ne-a povestit o alta vecina.

“Nu l-am mai vazut prin parc. V-ati ingrijorat? Da, zic – unde e? E plecat…”, ne-a declarat Nicu Tutuianu, prietenul victimei.

“Cadavrul va fi preluat de serviciul de medicina legala pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzelor decesului”, a precizat agentul Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Intre timp, oamenii legii au anuntat sotia si fiicele victimei despre tragedie. Acestea se vor intoarce in tara pentru a-l duce pe ultimul drum.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial