20 aprilie 2024
Târgovișteanul Andrei Cornel Matei, CAMPION BALCANIC la Wushu Kung-Fu!

Târgovișteanul Andrei Cornel Matei, CAMPION BALCANIC la Wushu Kung-Fu!

campmaCampion balcanic! Targovisteanul Andrei Cornel Matei se mandreste cu titlul international dupa ce a participat la Campionatul Mondial de Wushu Kung-Fu, desfasurat in Burgas, Bulgaria.

Competitia OPEN BALCANIC WUSHU a avut loc in perioada 8 – 11 decembrie.

Campionul este elev la Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu. Practică artele marțiale chinezești de 3 ani, obtinand două titluri de campion național, două medalii de bronz la Campionatele Europene și o participare la Campionatul Mondial de Wushu Kung-Fu.

“Ne dorim foarte mult sprijinul unui sponsor, care sa motiveze acesti sportivi, pentru a avea sansa de a progresa si invata din ce in ce mai bine si pentru a obtine rezultate mai bune in viitor!

Clubul Rizea Wushu este un spatiu in care tinerii se formeaza si se educa in principiul disciplinii si al onestitatii. Scoala Rizea Wushu are copii cu varste cuprinse intre 05 – 15 ani si se axeaza foarte mult pe tehnica si procedee de autoaparare.

Suntem un club sportiv cu rezultate deosebite, datorita acestor copii minunati, sustinuti de familiile lor atat moral, cat si financiar!”, ne-a declarat antrenorul Titel Rizea.

 Mâine, de la ora 16, la sala de antrenament din Targoviste, va fi sustinuta competitia de arte martiale ,,Cupa Rizea Wushu,,
Toti participantii vor fi rasplătiți cu diplome si medalii!

Rizea Constantin are rezultate deosebite din anul 1997, ca sportiv de performanta, iar ca antrenor din anul 2006, s-a remarcat prin rezultate excelente.

Din anul 2000 pana in prezent, a facut o imagine frumoasa Jandarmeriei Romane din care face parte!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial