24 aprilie 2024
Târgovişte – Zonă insalubră, transformată radical!

Târgovişte – Zonă insalubră, transformată radical!

tgv„O nouă investiţie a administraţiei locale târgoviştene este finalizată, este vorba despre un loc de joacă ce face parte din proiectul mai mare pe care îl implementăm în acest an.

Discutăm de peste 600 metri pătraţi ca şi amplasament, avem 360 metri pătraţi dale cauciucate, aparate de joacă, spaţiu verde, toate acestea au transformat o zonă insalubră într-o zonă perfectă pentru cei mici şi nu numai şi cred că astfel oferim târgoviştenilor din acest cartier încă o modalitate de petrecere a timpului liber.

Sunt aparate de joacă, echipamente de fitness… Locul de joacă va fi păzit, acest spaţiu fiind o ofertă bună pentru cei care locuiesc în zonă.

Se mai lucrează în acest moment şi la alte locuri de joacă, la cele de pe strada Transilvaniei care este în faza finală, se mai lucrează la locul de joacă de pe Benone Georgescu, la cel de pe Crăiţelor, la cel de pe strada George Cair şi la cel de pe Radu de la Afumaţi.

Acestea sunt ultimele locuri de joacă ce fac parte din proiectul mare, la acest moment toate spaţiile sunt abordate, cele de care am amintit sunt în lucru, şi undeva la 30 de zile maxim 45 de zile proiectul va fi finalizat.

Prin acest proiect s-a îmbunătăţit foarte mult insfrastructura acestor spaţii în municipiul Târgovişte”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial