16 aprilie 2024
Târgovişte – Vânzătorul de geci, amendă de 500 de lei!

Târgovişte – Vânzătorul de geci, amendă de 500 de lei!

1 (2)Un bărbat care comercializa ilicit geci a fost depistat de jandarmii dâmboviţeni pe Șoseaua Găești din Municipiul Târgovişte.

Astăzi, 08 februarie a.c., o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat pe Șoseaua Găești din Municipiul Târgovişte o persoană care aborda trecătorii pentru a le oferi spre vânzare articole de îmbrăcăminte la preţuri modice.

În urma verificărilor efectuate de către jandarmi s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 35 de ani comercializa ambulant produsele respective, fără a putea justifica provenienţa acestora.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării şi a fost aplicată o amendă contravenţională în cuantum de 500 lei, pentruvânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării sau prefecturi”.

  Pentru un plus de siguranţă, jandarmii recomandă cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial