29 martie 2024
Târgovişte – Vânzător ambulant, sancționat de jandarmi

Târgovişte – Vânzător ambulant, sancționat de jandarmi

Webp.net-resizeimageMai multe covoare, seturi de tacâmuri și oale au fost confiscate luni, 03 august a.c. de către jandarmii dâmbovițeni în zona unor centre comerciale din municipiul Târgovişte.

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat în apropiere de strada Lt. Stancu Ion o persoană care aborda trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice.
În urma verificărilor efectuate asupra tânărului în vârstă de 20 de ani au fost găsite 5 covoare, 2 seturi de tacâmuri și un set de oale.
Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şi a fost aplicată o amendă în valoare totală de 500 lei, pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării, consilii judeţene sau prefecturi.

Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.
Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial