”Târgoviște va avea una dintre cele mai moderne școli din România” | TargovisteNEWS

”Târgoviște va avea una dintre cele mai moderne școli din România”

Webp.net-resizeimage-89”Am sustinut o conferinta de presa pe santierul celei mai mari investitii pe fonduri europene de care a beneficiat vreodata o unitate de invatamant din Targoviste.
Astfel, in cadrul proiectului „Îmbunatatirea infrastructurii educationale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea si echiparea ŞCOLII GIMNAZIALE “MATEI BASARAB”, unitatea de invatamant amintita va fi reabilitata in intregime, va beneficia de o sala de sport, de laboratoare noi si de o sala multifunctionala, de un teren de sport exterior ultramodern, urmand a se bucura si de dotari didactice, de dotari gospodaresti, de dotari si echipament sportiv pentru sala de sport si terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT si software sau de mobilier nou.
Valoarea contractului de finantare este de 22.223.977,79 lei, a contractului de executie de lucrari este de 15.428.338,05 lei, fara TVA, sursa de finantare fiind asigurata prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, “Imbunatatirea Infrastructurii Educationale”.
Stadiul de executie la acest moment se apropie de 20%, lucrarile debutand in urma cu aproximativ 4 luni.
La finalizarea investitiei, acesta scoala va fi una dintre cele mai moderne din Romania”, a precizat primarul Cristian Stan.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]