Târgovişte – Un şofer de 28 de ani s-a răsturnat cu maşina în apă după ce a încercat să facă drifturi pe şosea | TargovisteNEWS

Târgovişte – Un şofer de 28 de ani s-a răsturnat cu maşina în apă după ce a încercat să facă drifturi pe şosea

Webp.net-resizeimage-314Un șofer de 28 de ani, din Târgoviște, s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu, după o demonstrație de teribilism pe șosea.

Martorii spun ca șoferul ar fi făcut drifturi, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului și, după ce a rupt un gard metalic, a căzut cu mașina direct în apă.

Trecătorii pe care voia să-i impresioneze cu doar câteva minute înainte, l-au ajutat sa iasă din mașina răsturnată.

Pentru că era rănit, bărbatul a fost preluat apoi un echipaj de la Ambulanță și dus urgențe. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]