18 aprilie 2024
Târgoviște – Un fost punct termic va fi transformat de primărie în centru de pregătire a hranei pentru copii

Târgoviște – Un fost punct termic va fi transformat de primărie în centru de pregătire a hranei pentru copii

Webp.net-resizeimage-36„Administrația locală târgovișteană, prin Direcția de Asistență Socială, continuă activitatea de reabilitare a acestor construcții, puncte termice, care au rămas neutilizate de ceva timp și care, în afara faptului că au un aspect destul de rău, reprezintă și în mare parte un pericol pentru cei din zonă.

Așadar, la Punctul Termic 5 va fi făcut un centru de pregătire a hranei pentru cele 8 creșe care sunt în structura Direcției de Asistență Socială a municipiului Târgoviște. Sper să finalizăm foarte repede acest proiect, finanțarea este asigurată din bugetul local al municipiului Târgoviște.

Prin acest proiect se rezolvă două probleme în același timp, prima este aceea că vom avea un spațiu special de pregătire a hranei destinat creșelor, a doua este aceea că se rezolvă problema unei clădiri care se află într-o stare destul de avansată de degradare în momentul de față.

Vreau să menționez că avem pregătit și proiectul pentru construcția unui Centru de autism la punctul termic din microraionul 11, în zona Grădiniței Nr. 15. În momentul în care vom dispune de resurse financiare și vom demara și acolo lucrările.

Valoarea investiției de la PT5 este în jur de 1 milion de lei, termenul de execuție este destul de mare, dar eu sper să-l reducem la jumătate. Termenul de execuție dat de proiectant este de 18 luni, sper ca în 9-10 luni, cel mult, să finalizăm această investiție”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial