25 aprilie 2024
Târgovişte – Uite în ce stadiu sunt lucrările de asfaltare!

Târgovişte – Uite în ce stadiu sunt lucrările de asfaltare!

lucrari“Astazi au fost reluate lucrarile de asfaltare a strazilor din microraionul nr. 6. Toata saptamana vor fi lucrari de asfaltare pe B-dul Unirii apoi se va trece pe Calea Campulung, aceste zone fiind si cele mai sensibile daca ne raportam la dificultatile in trafic, motiv pentru care am solicitat constructorului ca asfaltarea sa inceapa cu aceste artere rutiere.
Desi nu sunt deloc multumit de proiectarea acestor lucrari sau de modul in care contructorul a reactionat, fiind vorba de obiective de investitii cu finantare europeana, datoria mea este sa fac tot ce pot pentru ca aceste proiecte sa fie finalizate in acest an, pentru a evita sanctiunile de ordin material ale UE.
crististChiar si in aceste conditii, doresc sa asigur toti targovistenii ca la momentul receptiei lucrarilor nu se va face nicio concesie cu privire la calitatea lucrarilor, iar cine a facut greseli sau nu s-a implicat, indiferent ca este constructor, proiectant, consultant sau functionar, va trebui sa plateasca.
Ca si concluzie, as spune ca sunt foarte multe lucruri de indreptat, foarte multe mecanisme care trebuie declansate, inclusiv mecanisme care tin de responsabilitate, de seriozitate si de implicare, dar toate acestea cer inca putin timp”, spune Cristi Stan, primarul interimar al Targovistei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial