20 aprilie 2024
Târgovişte – Uite ce străzi AU FOST ASFALTATE! Vezi ce urmează!

Târgovişte – Uite ce străzi AU FOST ASFALTATE! Vezi ce urmează!

asftgv„Mai mult de jumătate din strada Moldovei este asfaltată, parcările dintre blocuri sunt finalizate, au fost făcute două parcări noi în spatele Grădiniţei nr. 136.

Strada Basarabiei a fost asfaltată şi redată traficului rutier, pentru că ea a fost închisă până acum.

În spatele blocurilor de pe strada Gral. Ilie Florescu, într-o zonă în care erau foarte multe garaje, astăzi s-au asfaltat şi s-au transformat în parcări, sunt igienizate, sunt curate, sunt frumoase, sunt locuri multe de parcare.

De asemenea, pe strada Dr. Dumitru Oprescu se desfăşoară lucrări de canalizare, reţele de alimentare cu apă şi urmează să asfaltăm după ce se vor termina aceste lucrări. Mai avem lucrări de asfaltare în Parcul Chindia, în jurul lacului.

De asemenea, strada Matei Basarab (Suseni) cu o lungime de peste 1,2 km este asfaltată şi redată traficului rutier.

Deci, iată că lucrările continuă şi nu ne vom opri din gândul de a face o Târgovi şte modernă, europeană, pentru că aceasta este ţinta Executivului”, a declarat Ciprian Prisăcaru, primarul interimar al Târgoviştei.

„Cred şi sper că lucrările vor fi finalizate la termen.

Vom încerca să ne axăm pe ceea ce înseamnă înlăturarea disconfortului pentru cetăţeni, să asfaltăm şi să sistematizăm aceste locuri frecventate, aleile pietonale, parcările, străzile de acces etc.

Acest proces de reabilitare şi de modernizare nu se va opri la aceste proiecte pe care le avem în momentul acesta în derulare.

Noi nu intenţionăm să avem în Târgoviş- te două oraşe, vom avea un oraş unitar.

Vom încerca să creăm un cadru urban unitar, astfel încât toţi cetăţenii, plătitori de taxe şi impozite, să se bucure de aceleaşi facilităţi.

Din cei 120.000 mp, sunt asfaltaţi peste 50%”, a dat asigurări Cristian Stan, viceprimarul Târgoviştei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial