Târgovişte – Trei mașini avariate, după ce o șoferiță ar fi întors pe linia dublă continuă! | TargovisteNEWS

Târgovişte – Trei mașini avariate, după ce o șoferiță ar fi întors pe linia dublă continuă!

acct3Trei maşini avariate – este “reuşita” unei şoferiţe din Târgovişte care ar fi vrut să întoarcă autoturismul pe linie dublă continuă.

acct5A fost lovită de un autoturism care circulă regulamentar, apoi a ricoşat într-un vehicul parcat pe marginea drumului.

acct4Femeia a ajuns la spital, dar nu este în stare gravă, spun medicii.

acct1Un bărbat susține că el circulă regulamentar pe o stradă intens circulată din Târgoviște în momentul în care șoferița de 50 de ani, aflată pe celălalt sens de mers, ar fi vrut să întoarcă mașină.

acct2Conducătorul auto spune că nu a mai putut evita impactul și a izbit puternic autoturismul femeii, care a ricoșat într-un autovehicul parcat.

acctMartorii au sunat imediat la 112.

acct6Plutonier adjutant Vasile Dobrescu, ISU Dâmboviţa: “Nu a fost nevoie de descarcerare. Este o persoană de sex feminin, este la spital la momentul aceasta.”

Victima a rămas internată pentru investigații medicale. Oamenii care locuiesc în zonă spun că accidente au loc des acolo.

Pe numele soferiței, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

Sursa: Pro TV

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]