20 aprilie 2024
Târgovişte – Sportiv cu PERFORMANŢE, fără bani să plece la Campionatul Mondial de Kick Box

Târgovişte – Sportiv cu PERFORMANŢE, fără bani să plece la Campionatul Mondial de Kick Box

kickClubul Sportiv Rizea Wushu Targoviste are nevoie urgent de ajutorul oamenilor de afaceri! Un sportiv cu rezultate deosebite nu poate sa mearga la Capionatul Mondial de Kick Box, ce se va desfasura in Italia, din cauza ca nu are bani de transport si cazare.

“Matei Cornel Andrei a fost selectionat pentru a participa la Campionatul Mondial din Italia, problema este ca sportivul nu are posibilitatea sa plece deoarece costurile sunt de aproape 640 euro. Daca as merge si eu cu el ar fi si mai mari, dar as fi multumit daca se gaseste un sponsor sa-l sprijine financiar doar pe el!”, spune antrenorul sportivului, Titel Rizea.

Andrei va lupta in ring pe sistem k1 la categoria 67 kg, 15-16 ani juniori. Competitia va avea loc in luna septembrie, dar daca nu se vor gasi sponsori inimosi sportivul va ramane acasa!
“Multumim din nou, cu mare drag, tie, Marius Buga, pentru sustinere, promovare, ca recunoastere a aportului in educatia sportiva si a respectului fata de spiritul artelor martiale!”, a mai spus profesorul Titi Rizea.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial