24 aprilie 2024
Târgovişte – Şoferii care au intrat pe interzis au dat de belea!

Târgovişte – Şoferii care au intrat pe interzis au dat de belea!

stgvAcţiuni ale poliţiştilor rutieri în municipiul Târgovişte

Având în vedere lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere ce se desfăşoară pe raza municipiului Târgovişte, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au organizat o acţiune pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care nu respectă  semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar pe sectoarele de drum afectate.

În cadrul acţiunii, au fost oprite pentru control aproape 60 de autovehicule şi aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 2600 de lei.

Din numărul total al amenzilor, 51 au fost pentru nerespectarea semnificaţiei indicatorului „accesul interzis”.

La acţiune, au participat şi reperezentanţi ai Poliţiei Locale.

De asemenea, în atenţia poliţiştilor rutieri au fost şi pietonii, precum şi conducătorii auto care nu respectă regulile privind acordarea priorităţii de trecere.

Astfel, 11 pietoni au fost sancţionaţi contravenţional ca urmare a traversării părţii carosabile prin loc nepermis, iar în cazul a 5 şoferi s-a dispus reţinerea permsiului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor sau pietonilor.

Totodată, alte 5 persoane au fost depistate în timp ce se deplasau pe sensul opus de mers, motiv care au fost sancţionate contravenţional, dispunându-se ca şi măsură complementară reţinerea permisului de conducere.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial