Târgovişte – Societăţi de asigurare, ŢEPUITE cu peste 175 de mii de euro! | TargovisteNEWS

Târgovişte – Societăţi de asigurare, ŢEPUITE cu peste 175 de mii de euro!

www.mariusbuga.ro_images_masinapolitieBĂNUIŢI DE FRAUDE ECONOMICE ÎN DOMENIUL ASIGURĂRILOR,

REŢINUŢI

Poliţiştii specializaţi în combaterea infracţiunilor economico-financiare din Dâmboviţa au probat activitatea infracţională a unor persoane bănuite de comiterea mai multor înşelăciuni în dauna unor societăţi de asigurare-reasigurare.  Prejudiciul cauzat este estimat la peste 175.000 de euro.

La data de 11 iunie a.c., poliţişti ai Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au destructurat o grupare infracţională, specializată în comiterea de înşelăciuni în dauna societăţilor de asigurare-reasigurare.

În urma investigaţiilor efectuate până în prezent a reieşit faptul că, în perioada 2011-2013, mai multe persoane ar fi înscenat accidente rutiere prin întocmirea de acte în fals, pe baza cărora ar fi fost întocmite şi avizate documente de daună, beneficiind astfel de despăgubiri de peste 175 000 de euro.

La sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa au fost conduse 18 persoane pentru audieri.

Dintre aceştia, doi bărbaţi, de 38 şi 41 de ani, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale în cauză.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]