25 aprilie 2024
Târgoviște: Show cu vedete la campionatul de table! Primarul a învins campionul!

Târgoviște: Show cu vedete la campionatul de table! Primarul a învins campionul!

ciprisFostul castigator de la Vocea Romaniei s-a distrat in weekend, in Parcul Mitropoliei din Targoviste, la Trofeul Ciucas la Table, cel mai tare turneu de profil din Romania.

 

Stefan Stan a jucat inaintea finalei un meci demonstrativ contra unui coleg de breasla: Cosmin Tudoran, cel care face furori in lumea muzicala alaturi de Maga&Aylin cu piesa Dezbracati.

 

Partida presarata cu multe momente umoristice a fost castigata clar de fostul component al trupei Ca$$a Locco. Chiar daca nu a avut sansa la zaruri, Stefan Stan s-a consolat cu faptul ca fanele s-au inghesuit sa faca poze cu el.

Unii au noroc la table, altii in dragoste si la femei!”

 

Sex-simbolul s-a indragostit de fosta capitala a Romaniei, iubita sa fiind originara din Targoviste. Vin deseori aici in timpul liber, imi place pentru ca este un oras curat, linistit, iar oamenii au mult bun simt”, a mai adaugat Stefan Stan.

 

Presedintele de la handbal, as in zaruri

 

Trofeul Ciucas la Table s-a desfasurat in sistem open, fiind deshis atat profesionistilor, cat si amatorilor. Un localnic a plecat acasa cu marele premiu in valoare de 400 de euro. Primarul interimar al Municipiului Targoviste, Ciprian Priscaru, l-a provocat la duel chiar pe campionul national Ion Nica. Edilul a iesit in mod suprinzator invingator spre satisfactia curiosilor din parc. Campionul la table a fost insa razbunat apoi de presedintele Federatiei Romane de Handbal. Un mare amator al acestui sport, Alexandru Dedu si-a etalat talentul la tablele gigantice construite parca pe masura sa.

 

Spectacolul a fost intretinut si de majoretele de la Dracula’s Girls (vicecampioane europene), care vor reprezenta Romania in toamna la Campionatul European organizat chiar in fosta Cetate de Scaun a lui Vlad Tepes.

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial