Târgoviște – Se pun bazele unui liceu militar cu profil tehnic | TargovisteNEWS

Târgoviște – Se pun bazele unui liceu militar cu profil tehnic

lic-mil“Ideea infiintarii, la Targoviste, a unui liceu militar cu profil tehnic este pe cale de a se concretiza.
Am vizitat, impreuna cu reprezentantii MAPN si cu domnul Sorin Ion, Inspector Scolar General, baza materiala a Liceului Tehnologic “Constantin Brancoveanu”, locatie care s-a dovedit a corespunde conditiilor cerute pentru infiintarea si functionarea unui liceu militar.
Noua institutie de invatamant urmeaza sa functioneze incepand cu anul viitor, in conditiile modificarii, pana la sfarsitul acestui an, a retelei scolare a municipiului Targoviste si reprezinta un demers necesar in scopul adaptarii ofertei educationale la cererea de pe piata fortei de munca.
Bazele infiintarii liceului militar au fost puse la initiativa domnului senator Adrian Tutuianu, cu ocazia vizitei in judetul Dambovita a domnului Mihai Fifor, ministru al Apararii Nationale, iar absolventii institutiei de invatamant vor avea un loc de munca asigurat in cadrul industriei de profil.
Liceul Tehnologic “Constantin Brancoveanu” va fi relocat, insa isi va pastra personalitatea juridica”, a anuntat primarul Targovistei, Cristian Stan.

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]