Târgoviște – Se pun bazele unui liceu militar cu profil tehnic | TargovisteNEWS

Târgoviște – Se pun bazele unui liceu militar cu profil tehnic

lic-mil“Ideea infiintarii, la Targoviste, a unui liceu militar cu profil tehnic este pe cale de a se concretiza.
Am vizitat, impreuna cu reprezentantii MAPN si cu domnul Sorin Ion, Inspector Scolar General, baza materiala a Liceului Tehnologic “Constantin Brancoveanu”, locatie care s-a dovedit a corespunde conditiilor cerute pentru infiintarea si functionarea unui liceu militar.
Noua institutie de invatamant urmeaza sa functioneze incepand cu anul viitor, in conditiile modificarii, pana la sfarsitul acestui an, a retelei scolare a municipiului Targoviste si reprezinta un demers necesar in scopul adaptarii ofertei educationale la cererea de pe piata fortei de munca.
Bazele infiintarii liceului militar au fost puse la initiativa domnului senator Adrian Tutuianu, cu ocazia vizitei in judetul Dambovita a domnului Mihai Fifor, ministru al Apararii Nationale, iar absolventii institutiei de invatamant vor avea un loc de munca asigurat in cadrul industriei de profil.
Liceul Tehnologic “Constantin Brancoveanu” va fi relocat, insa isi va pastra personalitatea juridica”, a anuntat primarul Targovistei, Cristian Stan.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]