Târgovişte – Se mai întâmplă şi minuni! Asfaltări, gata cu jumătate de an înainte de termen | TargovisteNEWS

Târgovişte – Se mai întâmplă şi minuni! Asfaltări, gata cu jumătate de an înainte de termen

priseaca„Am început în acest an o serie de proiecte şi o parte din ele sunt şi finalizate, sunt situaţii de devansare a termenului de execuţie destul de substanţiale. Proiectul privind Cartierul Priseaca, discutăm de 2,8 kilometri de drumuri în acest cartier, primele lucrări de asfaltare din istoria cartierului, avea termen de execuţie 12 luni,

Ordinul de începere a lucrărilor s-a dat pe 27 martie 2017, iar la acest moment proiectul este finalizat. Deci, deşi proiectul trebuia finalizat potrivit contractului în luna martie a anului viitor, iată că la acest moment acest proiect este deja gata.

De asemenea, un alt proiect început în acest an, pe data de 3 aprilie, este vorba de pachetul 2 de străzi care a cuprins străzile maior Ion Alexandrescu, Băltăreţu şi parţial Şoseaua Găeşti, care a avut termen de execuţie 18 luni, iar Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat la începutul lunii aprilie, deci ar fi trebui finalizat în luna octombrie a anului viitor, proiect care la acest moment este finalizat, suntem în faza de recepţie.

Proiectul privind pachetul 1 de străzi, 3,4 kilometri, Ordinul de începere s-a dat pe 22 martie 2017, termenul de execuţie era de 18 luni, iar la acest moment este realizat în proporţie de 90%, practic singura stradă pe care nu s-a intervenit în cadrul acestui proiect este strada Gimnaziului, stradă unde urmează să implementăm şi un proiect de extindere a reţelei de canalizare şi a reţelei de alimentare cu apă.

Vor fi pe această zonă practic două proiecte, un proiect chiar pe strada Gimnaziului şi un alt proiect prin spatele caselor având în vedere faptul că pe partea dreaptă, sensul de venire dinspre Calea Domnească, casele sunt situate mult mai jos, este o diferenţă de nivel de aproape 4 metri, urmează ca proiectul de canalizare să se realizeze pe undeva prin spatele caselor, prin acea zonă joasă astfel încât să putem oferi facilităţi şi târgoviştenilor care locuiesc în acea zonă foarte aproape de centrul municipiului dar care până acum nu a fost luată în calcul pentru implementarea unui proiect privind canalizarea”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Life-Style

Oaspeții de la Răvăşitul oilor, ademeniți cu pastramă de oaie, mămăligă și brânză de burduf!

Odată cu venirea toamnei, bacii coboară turmele din munți și aduc cu ei produse delicioase. La Runcu a devenit deja o tradiție ca la mijlocul lunii septembrie, pe dealul de la marginea localității, să fie păstrat obiceiul numit “răvășitul oilor”. Și cum ciobanii pun pe tarabe bulz, pastramă ori urdă, turiștii se grăbesc să guste [...]