Târgoviște – Şcoala „Mihai Viteazul” va fi transformată total | TargovisteNEWS

Târgoviște – Şcoala „Mihai Viteazul” va fi transformată total

Webp.net-resizeimage-27”Continua lucrarile pe santierul care vizeaza modernizarea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”!
Proiectul, cu o valoare totala de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA), echivaleaza cu transformarea totala a unitatii de invatamant amintite, care va fi reabilitata in intregime, se vor construi nu mai putin de 6 corpuri noi de cladire, realizandu-se cresterea numarului de sali de curs de la 22 la 36, se va construi o sala de festivitati, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare si vestiare aferente zonei sportive, la care se adauga o cladire tehnica.
Lucrarile sunt finantate prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, “Imbunatatirea Infrastructurii Educationale”, iar durata maxima de executie este de 12 luni.
Investitia este in grafic, iar anul viitor copiii din zona vor beneficia de una dintre cele mai moderne si mai bine dotate scoli din Romania”, a precizat Cristian Stan, primarul din Targoviste.

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]